REGISZTRÁCIÓ

Egyéni és csoportos jelentkezés, díjak, kedvezményes szálláshelyek egy helyen

Válassza ki, hogy milyen témáról szeretne többet tudni a regisztrációval kapcsolatban.
Ha itt nem találja meg a keresett információt, forduljon hozzánk a „További információk” alatt található elérhetőségeken.
Az egyéni jelentkezés menetét bemutató videónkat ITT találja, a csoportos jelentkezést bemutató videónkat pedig ITT.

 • Első lépésként létre kell hozni és aktiválni kell egy saját felhasználói fiókot;
 • Klerikus jelentkezőnek fel kell töltenie a (papok és diakónusok esetén) a celebretet, illetve a diakónusi igazolást, ami azonban nem feltétele a jegyvásárlásnak, később is megtehető.
 • A kötelező adatok kitöltését követően (ami a jegyek kifizetéséig több körben is történhet) megkezdődhet a jegyvásárlás. Az ingyenes rendezvényekre is névre szóló jegyet kell vennie minden résztvevőnek, amiért azonban természetesen nem kell fizetnie.
 • Fizetési mód kiválasztása:
  a) bankkártyás fizetés (OTP Simplepay rendszerén keresztül)
  b) átutalás (díjbekérőt küldünk, ami tartalmazza a szükséges banki adatokat)
  Fizetési módtól függetlenül a befizetett díj megérkezése után minden esetben számlát állítunk ki, ami a regisztrációs fiókból érhető el.
 • A jelentkezés elfogadásáról és adatairól visszaigazolást küldünk, a belépésre jogosító QR-kódot[1] várhatóan 2021. augusztus 20. után tesszük elérhetővé a regisztráltaknak a regisztrációs fiókjukban. Erről e-mailben tájékoztatást küldünk.


[1] QR-kód: személyre szabott belépő jegyként használható egyedi igazolás.

Akár a jegyvásárlást követően is lehet csatlakozni pl. egy plébániai vagy lelkiségi mozgalmi csoporthoz:
A Csoport menüpontban az Új csoport hozzáadása gombra kattintva adja meg annak a csoportnak a kódját, amelyikhez csatlakozni szeretne.

 1. Első lépésként a csoportvezetőnek létre kell hoznia és aktiválnia kell a saját felhasználói fiókját. Ezzel egyben a csoportot magát is létrehozza. A csoport adatainak megadásakor lehetősége van beírni a csoport várható létszámát, illetve itt kell bejelölnie azt is, ha csoportjában elsőáldozó is van;
  - Ha csoportjának szeretné egyben megvásárolni rendezvényeinkre a jegyeket, de még nem ismeri minden csoporttag adatait, csoportját kiegészítheti ún. nem nevesített tagokkal. A nevesítés végső határideje 2021. július 15. Július 15. után a nem nevesített tagokat (és a hozzájuk tartozó jegyeket) töröljük. Az addig kifizetett jegyek árát nem térítjük vissza.
  - Nem nevesített csoporttagok generálását a registration@iec2020.hu e-mail címen kérheti.
 2. A csoportvezető lehet klerikus és világi személy is, a klerikus csoportvezetőnek fel kell töltenie a klerikusi igazolását (magyarországi diakónusok és papok esetén a diakónusi igazolást/celebretet), ami azonban nem feltétele a jegyvásárlásnak, később is megtehető.

A csoporthoz háromféleképpen lehet a csoporttagokat hozzárendelni:

 1. A csoportvezető megadja a tervezett csoporttagoknak a csoportkódot (IEC-xxxx), amit a tagok saját egyéni regisztrációjuk során a Csoport menüpont alatt megadva hozzárendelik magukat a csoporthoz.
 2. A csoportvezető rendeli hozzá a tagokat a csoporthoz a Csoport menüpontban, a tagok egyéni (8 jegyű) azonosítója alapján.
 3. A csoportvezető viszi fel a tagok adatait a Csoport menüpontban.

A csoportkód megosztásával egy plébániai vagy lelkiségi mozgalmi csoporthoz később is csatlakozhatnak egyéni regisztráltak.

15 főnél nagyobb csoportok esetén lehetőség van a tagok adatait excel táblázatban felvinni a rendszerbe. Amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel, kérjük, forduljon hozzánk a registration@iec2020.hu e-mail címen.

 • A csoportvezető megveheti a jegyeket a csoport összes tagjának, akinek adatai a csoportban szerepelnek, de az egyénileg is regisztrált tagok saját maguknak is vehetnek jegyet.
  A részvételi díj megfizetéséig később is vissza lehet térni az adatok kiegészítése érdekében.
 • Fizetési mód kiválasztása:
  - bankkártyás fizetés (OTP Simplepay rendszerén keresztül)
  - átutalás (díjbekérőt küldünk, amely tartalmazza a szükséges banki adatokat)
 • Fizetési módtól függetlenül a befizetett díj megérkezése után számlát állítunk ki minden esetben, ami a regisztrációs fiókból érhető el.
  A csoportvezetőnek és saját e-mail postafiókkal rendelkező csoporttagnak a jelentkezés elfogadásáról és adatairól visszaigazolást küldünk, a belépésre jogosító QR-kódot várhatóan 2021. augusztus 20. után tesszük elérhetővé el a csoportvezető regisztrációs fiókjában, illetve egyéni regisztráltak esetében a saját regisztrációs fiókjában. Erről tájékoztatást küldünk számukra.

Az elsőáldozáshoz a plébániákon kell jelentkezni. A plébániai felelősök viszik fel az elsőáldozók előzetes adatait az előjelentkezési rendszerbe. Ugyancsak ők tudják megerősíteni vagy törölni a korábbi elsőáldozói jelentkezéseket. Az új jelentkezők 2021. június 30-ig jelentkezhetnek a plébániai felelősöknél.

 1. Az egyik szülő vagy hozzátartozó vagy a hitoktató csoportvezetőként regisztrál, és bejelöli, hogy van a csoportjában elsőáldozó gyermek.
 2. A másik szülőt vagy hozzátartozót felveszi a csoportvezető a csoportjába (vagy a kódja alapján (ha a másik szülő, hozzátartozó már egyénileg regisztrált) vagy csoporttagként maga is felviheti az adatait. Ezután vegye fel az elsőáldozó gyermekét (gyermekeit) is a csoportjába – adja meg az adatait (adataikat). A csoportba további tagokat is felvehet (lásd a csoportos jelentkezésnél leírtakat), így lehetséges az is, hogy a regisztráló szülő a csoportjába felvegye pl. a nagyszülőket vagy más gyermekeit is, akik nem az elsőáldozóval lesznek, de szeretnék, hogy egy csoportban kapjanak helyet.
 3. Amikor a 16 év alatti gyermek adatait felviszi a csoportvezető, a születési idő megadása után az adatok alatt megjelenik egy választó gomb, ahol nyilatkoznia kell, hogy ő-e a gyermek törvényes képviselője.
  a) Ha ott igent jelöl, akkor NEM KELL Hozzájáruló nyilatkozatot kitöltenie.
  b) Ha ott nemet jelöl, akkor kell kitöltenie a Szülői hozzájárulás ott felkínált, letölthető űrlapját. Ez azok számára szükséges, akik nem a saját 16 év alatti gyermeküket viszik a rendezvényre (pl. iskolai csoportok, hittancsoportok esetében).
 4. A plébánia csoportjába úgy tudják a tágabb család tagjait felvenni, hogy a Csoport menüpont Csoporttagok táblázatában a sor végén levő ikonok közül az Egy másik csoporthoz rendelem ikont megnyomja, és a megjelenő mezőbe beírja a plébániai csoport kódját. Ezután vegye meg a családi csoport tagjai számára a szükséges jegyeket, és a programnaptárban a nyitómise mezőben megjelenő ikonra kattintva állítsa be, hogy a csoporttagok a plébániai csoporttal vesznek részt a nyitómisén.
 5. Kérjük, hogy ezután vegye meg a csoporttagok jegyét a nyitómisére, majd a felső menüsorban kattintson az Egyéb menüpontra, és ott az Elsőáldozó almenüpontban az Új elsőáldozó hozzáadása gombra, amivel ki tudja választani a csoport tagjai közül az elsőáldozó gyermek nevét, és annak a két hozzátartozónak a nevét is, akit szeretne a gyermek közelében tudni (nem kötelező két személyt megadni, de a csoport tagjai közül legalább egy személyt meg kell jelölni).

  A kiválasztást követően kattintson a Hozzáadás / Létrehozás gombra.

  Amennyiben a csoportban több elsőáldozó gyermek is van, ismételje meg az 5. pont szükséges lépéseit (gyermek kiválasztása, kísérők megadása, Hozzáadás / Létrehozás gombra kattintás)
 6. A rendszer ellenőrzi, hogy az elsőáldozó szerepel-e a plébánia által leadott jelentkezők között.

Kérjük, ha lehetősége van, segítsen a Kongresszus szervezésében és az adatok gyorsabb feldolgozásában azzal, hogy online jelentkezik a Kongresszus honlapján: www.iec2020.hu/hu/regisztracio

Az itt megtalálható jelentkezési lapok kitöltését elsősorban azok számára tesszük lehetővé, akik nem rendelkeznek saját e-mail postafiókkal vagy egyéb informatikai nehézségeik vannak.

Regisztrációs lap – szimpózium

Regisztrációs lap – kongresszus

Az adatlapokat kitöltés után, kérjük küldjék el a következő címek valamelyikére:

E-mail (befotózva vagy szkennelve): registration@iec2020.hu

Postán:
NEK Titkárság
REGISZTRÁCIÓ
1397 Budapest, Pf. 523

Csoportos jelentkezés esetén kérjük, hogy minden csoporttagnak töltsenek ki külön egyéni jelentkezési lapot.

Az alábbi táblázat a kongresszus eseményeinek regisztrációs szempontból való áttekintését tartalmazza. A részletes programot megtalálja a honlapunkon: https://www.iec2020.hu/hu/program

Részvételi díjként a magyar állampolgárok és a magyar nyelven regisztráló határon túliak a forintban meghatározott árakat fizetik. Az alábbi táblázatok összefoglalják az egyes jelentkezési időszakok díjait és a díjcsomagok tartalmát.

Teológiai szimpózium Esztergom korai normál késői helyszínen
magyar résztvevők (HUF) 2021.06.30-ig 2021.07.31-ig 2021.08.29-ig 2021.09.2-4.
részvétel a teljes szimpóziumon, szállás (2 éjszaka: szept. 2/3 és 3/4) és étkezés 75 000 99 500 126 000 -
részvétel a teljes szimpóziumon, szállás nélkül, ebéd+vacsora 55 600 69 500 83 400 -

IEC 2020 Budapest (HUF) korai normál késői helyszínen
Magyarországi és határontúli magyar jelentkezők 2021.06.30-ig 2021.07.31-ig 2021.08.29-ig 2021.09.06-10.
teljes hét (részvétel a kongresszuson, zarándok csomag, ebéd 5 napra, közlekedési jegy 8 napra) 7 200 9 000 10 800 -
3 napra (részvétel a kongresszuson, zarándok csomag, ebéd 3 napra, közlekedési jegy csak 3 egymást követő napra) 4 800 6 000 7 200 -
1 napra (részvétel a kongresszuson, zarándok csomag, ebéd csak online jelentkezés esetén) 2 000 2 500 3 000 5 000

A fenti táblázatban szereplő, a kongresszusra vonatkozó részvételi díjak a szállást nem foglalják magukban. A kongresszus helyszínén történő regisztrációval csak napijegyet lehet vásárolni (a helyszínen nem árulunk 3 és 5 napos jegyeket). A helyszínen váltott napijegyhez étkezést nem adunk. A 3 napos jegyek esetében a napok szabadon választhatók, de közlekedési jegyet csak akkor tudunk biztosítani, ha 3 egymást követő napot választ. Ha a nyitó- és záró szentmiséken és a körmeneten is részt szeretne venni, kérjük, hogy azokra a rendezvényekre is váltsa meg ingyenes jegyét a regisztráció során.

Teológiai szimpózium (Esztergom, 2021. szeptember 2-4.)

Teljes

Szállás nélkül

Belépés a szimpóziumra (karszalag, QR-kód)

P

P

Teljes ellátás (szállás ***-os szállodában és étkezés)

P

Ebéd és vacsora

P

Konferenciacsomag

P

P

Kongresszus (Budapest, 2021. szeptember 5-12.)

 • Belépés a Hungexpora (karszalag, QR-kód)
 • Ebéd a Hungexpon (hétfő-péntek) – a választott díjcsomagtól függően (3 vagy 5 napos csomag részeként, 1 napos csomagnál csak előzetes online- regisztráció esetén)
 • Belépés a nagy, nyilvános eseményekre (regisztráció szükséges!, garantált ülő- vagy állóhely)
 • Budapesti közösségi közlekedési (BKK) jegy a választott díjcsomagtól függően 3 vagy 5 napos csomag részeként (5 napos regisztráció: vasárnaptól vasárnapig, 3 napos regisztráció: csak 3 egymást követő napra); 65 év felettieknek ingyenes a budapesti közlekedés
 • Zarándokcsomag
 • A szállás költségét a részvételi díj nem tartalmazza (kivéve a meghívott vendégeket). Indokolt esetben közösségi szálláshelyet biztosítunk, ezt azonban csak a felajánlott szállások függvényében tudjuk megtenni.

A NEK Titkárság minden megfizetett regisztrációs díjról számlát állít ki, ami PDF formátumban a regisztrációs rendszerből letölthető. A számlázáshoz a regisztrációs folyamat során, kérjük, adja meg a számlázáshoz szükséges adatokat.

A kongresszusi résztvevők a szállásukról maguk gondoskodnak. A magyarországi résztvevőknek ajánljuk, hogy testvérplébániai vagy ismeretségi alapon szervezzék meg szállásukat.

A regisztrációs rendszerben elérhetőek azok a hotelek (több kategória), amelyekben a kongresszus résztvevői kedvezményesen foglalhatnak szállást. Ezen hotelek listája megtekinthető itt: https://registration-iec2020.hu/hotels

A szállásfoglalás a regisztrációs rendszeren keresztül lehetséges.

A Budapesten és környékén felajánlott ingyenes családi és közösségi szálláshelyekre igényt tartók az online regisztráció során jelezhetik igényüket, de csak a felajánlott szállások erejéig és a felajánlás időbeni rendelkezésre állása esetén tudunk ilyen szállást biztosítani.

E-mail: registration@iec2020.hu

Honlap: www.iec2020.hu

Regisztrációval kapcsolatos kérdéseiket munkatársaink telefonon is várják az alábbi telefonszámon: +36 1 4113605 (Szeptember 5. és 12. között egész nap, 0-24 órában)

A regisztráció megkezdése előtt, kérjük, olvassa el figyelmesen Jelentkezési és Részvételi Tájékoztatónkat (JRT), amiben tájékoztatást nyújtunk a Kongresszus részleteiről, és amivel segíteni szeretnénk Önnek a regisztráció zökkenőmentes lebonyolításában.

A jelentkezés során kért személyes adatainak kezeléséről és védelméről, kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat.